Tietoa meistä

Tervetuloa Skenin maailmaan, suomalaiseen verkkokauppaan, jonka perustajina toimivat sairaanhoitajat Nora Selviranta ja Simona Onkamo. He ovat voimakkaassa kasvussa olevan kauneusklinikka Fyllin takana, ja heidän intohimonsa medikaalista ihonhoitoa ja pistoshoitoja kohtaan ovat luoneet vahvan pohjan Skenin menestykselle.

Tarinamme sai alkunsa, kun Nora ja Simona huomasivat, että on vaikea löytää asiantuntijoiden suosittelemia korkeatehoisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita. He päättivät yhdistää ammattitaitonsa ja kokemuksensa luodakseen verkkokaupan, joka tarjoaisi asiakkailleen parasta mahdollista ihonhoitoa. Jokainen Skenin tuote on huolellisesti valittu, ja se heijastaa perustajien vahvaa uskoa siihen, että kaunis iho ja itsevarmuus omaa vartaloa kohtaan on meidän jokaisen oikeus.

Skenin ylpeydenaiheena on kotimaisuus. Olemme kotimainen verkkokauppa, ja asiakaspalvelumme on saatavilla suomeksi (myös englanniksi), jotta voimme taata parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Haluamme olla lähellä asiakkaitamme ja ymmärtää heidän tarpeensa ja toiveensa paremmin kuin kukaan muu.

Arvomme ovat sydämessämme. Ensinnäkin, haluamme tuoda iloa asiakkaidemme elämään - kaiken ei tarvitse olla aina liian vakavaa, vaan voimme viestiä rennosti ja ihmisläheisesti. Tiedämme, että yksilöllinen ja lämmin kohtelu tekee kaiken eron. Toiseksi, kohtelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme kuin perhettä. Ymmärrämme, että he ovat meidän menestyksemme kulmakiviä. Heidän tarpeensa ovat etusijalla, ja taloudelliset tavoitteemme ovat vain väline tukea ja palvella heitä paremmin. Kolmanneksi, olemme rohkeita edelläkävijöitä. Kokeilemme uutta ja haluamme tuoda ensimmäisenä markkinoille uusia innovaatioita, olivatpa ne sitten tuotteita tai verkkokaupan kehityksen osalta.

Kansainvälinen menestys on tavoitteemme, mutta emme koskaan unohda suomalaisia juuriamme. Haluamme tuoda suomalaisen puhtauden ja luonnon kauneuden maailmalle. Meidän tuotteemme ovat tarkkaan valikoituja, ja olemme ylpeitä siitä, että ne edustavat Suomen korkeaa laatua ja vastuullisuutta. Suomalaisena yrityksenä tiedämme myös, miten arvokasta on huolehtia yhteiskunnastamme ja ympäristöstämme.

Skenin matka on vasta alussa, mutta olemme täynnä intohimoa ja energiaa rakentaaksemme jotain ainutlaatuista ja merkityksellistä. Haluamme olla mukana ihmisten ihonhoitorutiineissa ja auttaa heitä löytämään oman hehkunsa. Uskomme, että kun ihomme voi hyvin, tunnemme olomme kauniimmaksi niin sisältä kuin ulkoa.