Esittelyssä: Mádara – Puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Esittelyssä: Mádara – Puhdasta luonnonkosmetiikkaa

Mádara on nimi, joka on noussut nopeasti luonnonkosmetiikan maailmassa. Mutta mikä tekee tästä merkistä niin erityisen? Tässä blogipostauksessa sukellamme syvemmälle Mádaran maailmaan ja paljastamme, miksi se on yksi parhaista valinnoista, kun haluat puhdasta ja vastuullista kosmetiikkaa.

Mádaran filosofia

Mádara-tuotemerkin ydin on puhtaus. Sen tuotekoostumukset pohjautuvat luonnollisiin, vastuullisesti hankittuihin ja tarkoin prosessoituihin ainesosiin. Tämä tarkoittaa, että jokainen tuote sisältää runsaasti ihon hyvinvoinnin kannalta tärkeitä vitamiineja, antioksidantteja, omega-rasvahappoja ja muita kallisarvoisia aktiiviaineita. Kun valitset Mádaran, valitset ihosi parhaaksi.

Vastuullisuus ja luomu

Mádara ei ole vain kaunis nimi ja laadukkaat tuotteet, vaan se on myös sitoutunut ympäristövastuuseen. Hyödyntäen tuotteissaan 95% kasvipohjaisia, luomuviljeltyjä ainesosia, Mádara tukee luomuviljelyä ja biodiversiteettiä. Tämä tarkoittaa vähemmän kemikaaleja maaperässä ja puhtaampaa kosmetiikkaa ihollasi.

Sertifiointi

Mádaran ihonhoito- ja meikkituotteet ovat saaneet arvostetun Ecocert Greenlifen Ecocert- ja Cosmos-standardien mukaisen sertifioinnin. Tämä tarkoittaa, että jokainen tuote on korkeimpien laatuvaatimusten mukainen. Voit siis olla varma, että valitset parasta ihollesi.

Pakkausvastuullisuus

Mádara ei ole kiinnostunut ja intohimoinen vain ihonhoidosta. Mádara toimii myös planeettamme puolesta. Valitsemalla vastuullisia pakkausratkaisuja, kuten kierrätettyjä pakkauksia, kasvipohjaisia materiaaleja ja jopa merestä kerätystä, kierrätetystä jätteestä valmistettuja pakkauksia, Mádara pyrkii vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Tämä tarkoittaa, että jokainen ostamasi tuote auttaa säästämään planeettaamme.

Yhteisövastuu

Vuonna 2020 Mádara osoitti solidaarisuutensa lahjoittamalla Latvialaisille sairaaloille useita tuhansia pulloja erityisesti sairaalahenkilökunnalle kehitettyjä, alkoholipohjaisia käsisuihkeita ja käsivoiteita. Tämä osoittaa, että Mádara ei ole vain kosmetiikkayritys, vaan se on myös yhteisön jäsen, joka välittää.

Yhteenveto

Mádara on paljon enemmän kuin vain kosmetiikkamerkki. Se on filosofia, joka yhdistää puhtaan ihonhoidon, ympäristövastuun ja yhteisöllisyyden. Valitsemalla Mádaran, valitset puhtaan ja vastuullisen tavan hoitaa ihoasi.

Haluatko kokeilla Mádaraa itse? Tutustu heidän tuotteisiinsa ja tee oma valintasi puhtaamman ja vastuullisemman ihonhoidon puolesta.

Takaisin blogiin